over Nelleke

Op 21-09-1991 werd ik thuis, in Nieuwpoort, geboren en kreeg ik de prachtige namen Sady Hariëtte Nellie, of met in gedachten mijn half-Friese wortels Saapke Harigje Neeltje 🙂 Doordat mijn moeder een Fries is en haar verre voorouders naar Amerika zijn geëmigreerd, ben ik aan deze namen gekomen en ja… ik ben er trots op!
Ik was het eerste kindje van mijn lieve ouders, Kees en Kornelia van Vianen – Zuidema. In januari 1993 werd mijn zusje Hanna geboren en in februari 1997 kwam ook Annerieke er bij. We hebben een gezellig druk gezinnetje en ik denk dat ik de eerste tijd wel aan de stilte zal moeten wennen 🙂

Aan de stilte moet ik dan misschien wennen, maar echt rustig wordt het denk ik voorlopig niet, want ik ben waarschijnlijk nog tot februari 2014 druk bezig met mijn studies Klinische en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht en HBO-Pedagogiek op de Driestar te Gouda. Ik hoop zo ooit als psycholoog mijn werk te kunnen doen binnen het gezin, mogelijk door middel van huwelijks- en relatietherapie.

Maar genoeg over mij en over al mijn plannen. Laten we ons eerst maar eens op 10 mei richten! En wat daarna komt…ik leg de toekomst in Gods handen.